Pph Y 1500 Polypropyleen Prijs per kg

Kleur: indien nodig
Certificeringen: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Voorbeeld: 5 kg gratis pph y 1500
Fabriekslevering

Productdetails

pph y 1500

pph y1500

PP 1500 Spec data

J008
J021
J051
J081
MFR
800±100
1200±100
1500±100
1800±100
Ash PPM, ≤
200
200
200
170
Vochtgehalte
0.2
0.2
0.2
0.2
Toepassing
pph y1500 application
Inpakken
pph y1500
Fabriekshow
pph y1500

De chemische eigenschappen van pph y 1500 grondstoffen verwijzen voornamelijk naar moleculaire structuur, molecuulgewicht, molecuulgewichtsverdeling, stabiliteit enzovoort. De fysische en chemische eigenschappen van de polymeer pph y 1500 grondstoffen hebben een belangrijke invloed op de spinbaarheid van de smelt. Als we PP als voorbeeld nemen, moet de moleculaire structuur isotactisch zijn, het molecuulgewicht is klein en de smeltindex is geschikt (spingebonden methode en smeltblaas De methode is anders), de breedte van de molecuulgewichtsverdeling is minder dan {{2 }}, hangt de relatieve moleculaire massaverdeling van het polymeer af van het type katalysator en de omstandigheden van het polymerisatieproces. Vochtgehalte is minder dan 500 mkg, onzuiverheidsgehalte is minder dan 250 m / kg, enz.


Wanneer de spinbaarheid van het pph y 1500 -polymeer slecht is, zijn de prestaties als volgt: draaiende smelttemperatuurschommelingen, hoge smeltdruk, smeltend druipen, is niet bestand tegen tekenen op hoge snelheid, gemakkelijk te breken, gemakkelijk te degraderen, meer monomeer, de rook is groot, het filterscherm en de spindop hebben een korte levensduur, die vatbaar is voor uitval.

De glasovergangstemperatuur van polypropyleen is -35 ~ 10 ℃, die varieert afhankelijk van de verschillende monsterzuiverheid, testmethoden en omstandigheden. Het smeltpunt van polypropyleen hangt samen met isotacticiteit. Over het algemeen is het smeltpunt van pph y 1500 polypropyleen 164 ~ 170 ℃, het smeltpunt van puur isotactisch polypropyleen is 176 ℃ en de spintemperatuur moet zijn gecontroleerd boven het smeltpunt. De specifieke smelttemperatuur is gerelateerd aan de grondstof MFI, het spinproces en het machinetype. Dezelfde grondstof wordt gebruikt op verschillende machinetypen. De smelttemperatuur kan enkele tientallen graden verschillen. In het spinproces, naarmate de MFI-waarde van polypropyleen toeneemt, neemt de relatieve molecuulmassa af en moet de spintemperatuur dienovereenkomstig afnemen.


Er moet worden opgemerkt dat als gevolg van de hogere smeltviscositeit van pph y 1500 polypropyleen, als de spintemperatuur lager is, het gemakkelijk is om tegelijkertijd de oriëntatie en kristallisatie te laten plaatsvinden en een zeer geordende vorm te vormen monokliene kristalstructuur; Bij een hoge spintemperatuur, als gevolg van de grotere vloeibaarheid voordat kristallisatie optreedt, is de mate van pre-oriëntatie van de gesponnen vezel laag en wordt een onstabiele vlinderachtige vloeibare structuur gevormd, die een hoger veelvoud van tekenen kan bereiken, waardoor het verkrijgen van vezels met hoge sterkte.

Welkom bij groothandel van de hoogwaardige PPH y 1500 polypropyleen prijs per kg gemaakt in China vanuit onze fabriek. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China zijn we uitgerust met geavanceerde apparatuur en technologie. Wees alsjeblieft vrij om de op maat gemaakte producten van ons te krijgen.
Hot Tags: pph y 1500 polypropyleen prijs per kg, China, fabriek, fabrikanten, leveranciers, groothandel, aangepast, gemaakt in China
Onderzoek

You Might Also Like