Huis > Nieuws > Inhoud

Het eerste land dat (vernietigt) vanwege de nieuwe kroon

Aug 31, 2020

Het eerste land dat" vernietigt" vanwege de nieuwe kroon

01

Het is het Vorstendom Hutt River, een miniatuurland in Australië dat door land omgeven is en dat door&is opgericht. voor 50 jaar.


De laatste leider (twee generaties) van het Hutt River Principality, Prins Cassley, zei:" Het is triest om te zien dat het land dat mijn vader 50 jaar heeft gesticht, in mijn handen moet eindigen."


In 1969 was Leonard, de toenmalige vader van prins Cassiley, oorspronkelijk een tarweboer. Vanwege het mislukken van de communicatie met de Australische regering vanwege de tarwequotumkwestie, nam hij woedend de troon op en kondigde de oprichting aan van de monarchie van het Hutt River Principality.


Het land heeft een oppervlakte van ongeveer 75 vierkante kilometer en telt 26 inwoners. De Australische regering is te lui om op hen te letten en zegt dat dit slechts een GG-quotum is; commercieel gedrag GG-quot; van een" particuliere boerderij" ;. Het vorstendom zelf levert goed werk door paspoorten en valuta uit te geven, bedrijfsregistratie te verstrekken en postzegels uit te geven.


Dit jaar, als gevolg van de nieuwe kroonepidemie, zijn de inkomsten uit toerisme teruggekeerd naar nul, en de prins is ook wanhopig, niet in staat om de belasting van 3 miljoen Australische dollar te betalen die verschuldigd is aan de Australische regering, dus hij heeft geen andere keuze dan de verkoop aan te kondigen. van het land en keer terug naar Australië.


02

Landen met" nul bevestigde" tot dusverEr zijn momenteel 10 landen zonder bevestigde gevallen van de nieuwe kroon, namelijk: Palau, Micronesië, Marshalleilanden, Nauru, Kiribati, Salomonseilanden (Salomonseilanden), Tuvalu (Tuvalu), Samoa (Samoa), Vanuatu (Vanuatu) en Tonga (Tonga).


Hun gemeenschappelijke kenmerk is dat eilanden in de Stille Oceaan na de blokkade echt van de wereld kunnen worden geïsoleerd.


In deze landen zijn we wellicht meer bekend met Palau. Zelfs als Palau de mooiste zee ter wereld heeft, kunnen we het op dit moment alleen waarderen door onze eigen mensen, en de toeristenindustrie kan het niet tegenhouden. Daarom heeft president Palau onlangs aangekondigd dat" noodzakelijke" De vliegreizen worden hervat op 1 september. Ik vraag me af of de epidemie tegen die tijd kan worden voorkomen.


Bovendien heeft Turkmenistan, een Centraal-Aziatisch land, de bevestigde gevallen van de nieuwe kroon nog niet gemeld, maar er sterven nog steeds mensen aan longontsteking, dus mensen uit alle lagen van de bevolking twijfelen.


03

Landen waar de huizenprijzen door de epidemie omhooggeschoten zijnTijdens de epidemie zorgde Seoul in Zuid-Korea voor een stijging van de huizenprijzen.


Zuid-Korea ging in 2017 een periode van torenhoge huizenprijzen in. Tot dusver zijn de huizenprijzen in Seoul met meer dan 50% gestegen, de snelste stijging ter wereld. Dit jaar heeft de epidemie van' geleid tot" paniekhuis" gedrag. In juli bereikte het transactievolume van Zuid-Koreaans onroerend goed 141.000, een aanzienlijke stijging van 110% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.


Bovendien zijn de prijzen van appartementen in Seoul sterk gestegen met 52%, en zelfs een hoogbouwappartementengebouw in Seoul werd te koop aangeboden met 110 eenheden, maar het trok meer dan 37.400 mensen om het bod te bevestigen. Het winstpercentage was zo laag als 340: 1, wat erg wreed is en de stad Seoul verfrist. Het hoogste record in de voorverkoopgeschiedenis.


04

Canadezen" vangst" AmerikanenSinds maart is de grens tussen de Verenigde Staten en Canada gesloten, en het laatste nieuws zegt dat de sluiting van de grens tussen de twee partijen zal worden uitgesteld tot 21 september. Maar Canadezen hebben ontdekt dat steeds meer Amerikanen proberen om kom hier, en ze zijn niet geïsoleerd, en ze reizen rond!


De kloof die de Amerikanen uitbuiten wordt de" genoemd; Alaska maas in de wet" ;. Ze hoeven de transitambtenaren alleen maar te vertellen dat ze naar Alaska rijden en dat ze legaal Canada kunnen binnenkomen (omdat Alaska niet aan de Verenigde Staten grenst, en er is een Canada tussenin, en Amerikanen moeten door Canada reizen om naar Alaska te gaan).


Later, om deze maas in de wet te dichten, vaardigde Canada op 31 juli een nieuwe regel uit: alle buitenlandse burgers die via Canada naar Alaska reizen, moeten zich in vijf aangewezen provincies bevinden: Alberta, Saskatchewan en British Columbia. Steek de grens over bij de grensdoorlaatpost en plak een etiket op de achteruitkijkspiegel van elk transitvoertuig met de tijd dat het voertuig de grens moet verlaten. Bovendien kan het niet naleven van de voorschriften resulteren in een boete van maximaal $ 750.000 en zes maanden gevangenisstraf.


Door de vreselijke epidemie in de Verenigde Staten zijn Canadezen nu erg bang voor&'; de Amerikanen komen eraan." Als ze een auto vinden met een Amerikaans kenteken, moeten ze aangifte doen. Over het algemeen krijgen ze een boete van 1.200 Canadese dollar als ze worden gepakt.


05

GG quot; wilde jongen" veroorzaakte een tweede uitbraak in MelbourneGedurende deze periode werd Australië gevangen in het moeras van de tweede uitbraak van de epidemie. Victoria, met Melbourne als hoofdstad, werd het zwaarst getroffen gebied en voert nu de strengste maatregelen ter preventie van epidemieën. Familieleden en vrienden zijn in Melbourne.


De oorzaak van deze uitbraak waren eigenlijk twee berenkinderen!


De lokale gezondheidsafdeling heeft onlangs de bron van de tweede infectiegolf aangekondigd. Het was een gezin van vier personen die uit het buitenland waren teruggekeerd en na terugkeer in Australië symptomen ontwikkelden. Ze checkten in in een viersterrenhotel in Melbourne voor quarantaine op 15 mei, maar twee beren. Het kind wist niet of het zich verveelde of iets verschuldigd was. Hij smeerde zelfs uitwerpselen op de muur van de kamer, waardoor de kamer niet meer leefde. Dus de beveiliging nam de familie mee om van kamer te veranderen. Er werden enkele verpleegsters naar deze kamer geroepen. Tijdens het proces kan er iemand besmet zijn met een virus.


Wat meer sprakeloos is bij' is dat het gezin later de deur uit mocht en een wandelingetje in het restaurant mocht maken. Pas 3 dagen later werd bevestigd dat ze al veel mensen hadden gecontacteerd.


De familie kreeg op 18 mei de diagnose positief voor de nieuwe kroon. Twee bewakers en een personeelslid van het hotel raakten binnen een week daarna besmet. Medio juni waren in totaal 17 personeelsleden van het hotel en hun naaste contacten positief getest op het virus.


Kijkend naar september, is het magische 2020 bijna voorbij!