Huis > Nieuws > Inhoud

Supertankers aangevallen, PA66 ABS PP PC Grondstoffenprijzen gestegen

Nov 27, 2020

Supertankers aangevallen, grondstofprijzen gestegen


Raketaanvallen op Saudi Superdepot!


Op 23 november werd Saudi Aramco aangevallen door een raket, die de opslagtank van het superolieveld van Saudi Aramco opblies en ter plekke de paddenstoelwolk opblies!

De aanval op Saudi Aramco, een van 's werelds grootste oliemaatschappijen, veroorzaakte een stijging van de index voor ruwe olie. Amerikaanse ruwe olie en Brent ruwe hit nieuwe hoogtepunten dit jaar.

Een verdere stijging van de Amerikaanse COVID-19 gevallen gedempt vraag prestaties en, met zwakke Amerikaanse economische gegevens ook dempen sentiment, Brent ruwe futures daalde. In een openbare toespraak uitte de Duitse bondskanselier Angela Merkel meer bezorgdheid over de huidige uitbraak in verschillende landen en suggereerde dat controlemaatregelen tot de kerst- en nieuwjaarsvakantie zouden duren en dat de vraag niet aanzienlijk zou verbeteren, waardoor de positieve steun van het vaccinontwikkelingsproces zou worden gecompenseerd.


Sluiten 26 november: WTI is gesloten voor Thanksgiving; In januari daalde Brent 0,81, of 1,7 procent, tot 47,8 dollar per vat. SC2101 steeg 2 yuan op 291,2 yuan per vat.


De markt wacht op de reguliere Opec-bijeenkomst op 30 november en de volledige vergadering van de Opec en zijn bondgenoten om de productie op 1 december te verminderen. Analist Paul Horsnell schreef in een nota dat terwijl Opec en zijn snijdende Bondgenoten worden verwacht om bestaande productiebesnoeiingen uit te breiden, de recente stijging van olieprijzen rechtvaardiging voor sommige terughoudende leden, met inbegrip van Irak en de Verenigde Arabische Emiraten, zal geven om productie te snijden. Als gevolg daarvan, Opec waarnemers en een aantal afgevaardigden zeggen dat ze verwachten dat de onderhandelingen te krijgen gespannen wanneer ministers bijeen door videoconferentie op 30 november, zonnewende op 30 december. Ten eerste blijft de uitbreiding van het huidige niveau van productieverlagingen het meest waarschijnlijke scenario, maar sommige moeilijke gesprekken over de toekomst van de overeenkomst - en de alliantie zelf - zouden de besluiten kunnen bemoeilijken. Daarnaast kunnen de Arabische Emiraten zich terugtrekken uit de productiereductieovereenkomst. Olieprijzen daalden van bijna acht maanden highs te midden van geruchten van onenigheid binnen de Opec en een stijging van de nieuwe Coronavirus longontsteking gevallen in Europa en de Verenigde Staten bleef wegen op de vraag.


Bedrijf: Julier(Xiamen) Technology Co.,Ltd

ADD.:Xiamen City, Fujian, China

Ph: +8613950095582(Linda Xie)

Email:Linda@juliertech.com